Google+
Gids in regelgeving, bouwrealisatie & afwikkeling

Over ons

TK Architectuur en Bouwmanagement

TK Architectuur & Bouwmanagement
een onafhankelijk bureau voor advies, ontwerp en bouwbegeleiding.

Ton Keijmel (T.K.) houdt zich al zo’n 34 jaar bezig met het ontwerpen, voorbereiden en realiseren van woningen, utiliteitsbouw, bedrijfshuisvesting, kantoren, interieurs, sport en recreatie en monumenten.

Vormgeving en functionaliteit zijn voor ons onlosmakelijke begrippen. Wij dragen helderheid in het ontwerp- en uitvoeringstraject hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij enthousiast, betrokken, creatief en innovatief. Onze offertes zijn met zorg afgewogen, gebaseerd op functionaliteit, duurzaamheid, vorm, kwaliteit, technisch onderbouwd op basis van het gestelde budget.

TK is niet zomaar een architectenbureau.
Wij zijn zeer wensgericht ingesteld. Dit betekent, dat binnen onze bouwkundige ervaring er alle ruimte voor u is om eigen wensen ingevuld te krijgen.
Wij zijn een zeer dienstbaar bedrijf dat in principe altijd zoekt naar een passend ontwerp bij de door u gestelde wensen en verlangens.

TK is niet zomaar een bouwbegeleider.
In opdracht van u begeleiden wij uw bouwproject, ook wanneer deze eventueel niet door ons is ontwikkeld.
Los van de aangestelde aannemer, nemen wij een onafhankelijke positie in, namens u als opdrachtgever en controleren wij de gekozen materialen en bouwwijze.

Kies TK als manager van:
Het opzetten van de benodigde aanbestedingsprocedures t.b.v. de realisatie van bouwtechnische, werktuigbouwkundige en elektrotechnische onderdelen binnen een ontwerp.

Het begeleidingstraject voor het aansturen van en controleren op de voortgang van alle activiteiten en werkzaamheden t.b.v. de voorbereidingen van de verschillende ontwerpen en bouwonderdelen t.b.v. de feitelijke realisatie.

Het volledige bouwtechnische begeleidingstraject tijdens de realisatie van het bouwproces.

Het bewaken van de gemaakte budgettering voor het ontworpen project.

Het maken van kadastrale splitsingstekeningen t.b.v. het gescheiden verkopen van diverse bouwwerken. (appartementen, woningen boven winkels, boerderijen enz.)

Onafhankelijk partner bij bouwgeschillen.
Een van onze aanvullende diensten is het onafhankelijk adviseren bij bouwgeschillen, dit doen we tussen de direct betrokken partijen maar ook voor advocaten en diverse rechtbanken in Nederland.

Meer weten:
Is uw interesse gewekt? Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken met ons? Neem dan contact met ons op, we staan u graag met raad en daad terzijde.